Rólam

 andi-az-eblak-elo_tt-2_3.jpg

Sokáig kerestem, hogyan tudnék boldogabban élni, azt, hogy hogyan érjem el a célt és szerezzem meg, amit szeretnék, mégse égjek ki a folyamatban. Mivel én sokáig csak a teljesítményben találtam meg a boldogságot, az pedig hajtott mindig tovább, de igazi elégedettséget és boldogságot sosem hozott, sőt, többször találkoztam a depresszió és a kiégés tüneteivel, ezért tudni akartam, hogy hogyan lehet a napokat akkor is vidáman és energiával telve kezdeni és befejezni, ha egyébként keményen dolgozom? Hogyan lehet a lendületet megtartani, akkor is ha már túl vagyok a 30-as éveimen? Hogyan tudom szeretni hosszútávon, azt, amit csinálok? Mi az ami fontos a karrierben és az életben? Hogyan tudom hatékonyabban szervezni a napjaim, hogy a sok kötelezettség mellett magamra is maradjon idő?

Nemzetközi HR igazgatóként több, mint 13 éve dolgozom ügyvédekkel és mentorálok vezetőket más szektorból és országokból is. Sok olyan emberrel találkozom, akinek a kiégés, a stressz és a saját életük menedzselése kihívást okoz, de azért vannak olyanok is, akik vidáman, energiával telve élik meg a legnehezebb napokat is. Az ő titkuk érdekelt, így ezt kutatni és modellezni kezdtem. Közben azt is átértékeltem, hogy mik is a valódi céljaim és mi az, ami ténylegesen boldogságot ad? Megszerettem és még mindig szeretem ezt a folyamatot, sokat változott általa az életem és ezért is indult ez a blog, hogy másnak is jusson ebből a változásból.

A kutatás közben azt is újra megtapasztaltam mennyire izgalmas, hogy az élet fejlődés és állandó tanulás, hogy sosem érezhetem kész vagyok és innen már nincs tovább, közben mégis élvezem a folyamatot. Ma egy kurzus, ami éppen érdekel, vagy egy-egy mentor személyesen, esetleg az interneten keresztül egy karnyújtásnyira van, és csak rajtam múlik, hogy kihasználom-e ezt a lehetőséget. Ez pedig neked is adott.

A mentoring folyamatokban ezért végig kísérlek, megerősítjük az én-képed és együtt építjük be az új viselkedéseket a mindennapi életedbe, ami által aztán kiegyensúlyozottabbnak, sikeresebbnek és boldogabbnak érzed magad. A 3 alkalmas konzultációk során pedig feltérképezzük az életed és átbeszéljük hogyan tudod beépíteni az egyes lépéseket, amit aztán Te magad a saját tempódban, egyedül vagy zárt csoportos, online támogatással tudsz megtenni.

Ha szeretnél a blogon túl más tartalommal is találkozni itt tudsz csatlakozni a Nézőpontváltó Zárt csoporthoz: 

https://www.facebook.com/groups/273659123277891/

Vagy követhetsz instagramon is illes.andi felhasználó név alatt, vagy az instagram icont használva.